Sušící skříň NIMO Pro FT120FL NOVINKA

110 000,00 Kč
S DPH

Se sušící skříní NIMO můžete sušit prostěradla, ubrusy, košile i s ramínkem, svetry, kabáty, saka, kalhoty - svrchní oblečení i s ramínkem, pracovní oblečení, sportovní oblečení, boty. Mohou sloužit jako šatna pro mokré kabáty, boty apod. pro školy, školky, chaty, chalupy, penziony, sportovní zařízení, pro pracoviště s prací ve vlhku (hasičské sbory, potápěči), zdravotní zařízení, apod.

Energeticky účinné a efektivní sušicí skříně

Nimo Pro představuje produkty, které šetří peníze v malých a středních prádelnách, například v nájemnických sdruženích, bytových domech, školách, stavbách, jízdárnách nebo kluzištích. Mnoho lidí zde suší a manipuluje se svým oblečením se stejným vybavením - a často, někdy po celý den. Proto víme, že hledáte produkty, které jsou v nejvyšší kvalitě, mají dlouhou trvanlivost a mají opravdu nízkou spotřebu energie. Když si tedy koupíte sušicí skříň od společnosti Nimo s technologií tepelného čerpadla, můžete investici rychle vrátit. V rámci Nimo Pro najdete sušicí skříňky, žehlící prkna, umyvadla, umyvadla, studené mandle, odvlhčovače sušárny a další příslušenství, které patří do větších prádelen

Senzorem řízený FT 120 FL je rychleschnoucí a energeticky efektivní sušící skříň s technologií odpadního vzduchu. Skříň pracuje s podtlakem, který eliminuje únik vzduchu do místnosti. Vestavěné osvětlení poskytuje dobré pracovní světlo nad 20 výklopnými ramínky z nerezové oceli. Filtry na vlákna jsou nahoře stejně jako veškerá elektronika, což usnadňuje servis.

 

Rozměry (VxŠxH)

1860 x 1200 x 650 mm

Hmotnost

145 kg

Třída ochrany

IP 24, SEMKO a CE schváleno

Kapacita

Délka zavěšení 18 metrů, běžně naloženo 6 kg

 

praní, doba sušení 55 minut

Úrověn hluku

57 dB (A)

Elektrické připojení

400 V 3N AC 50Hz

Rychleschnoucí

70 g vody za minutu (6 kg 53% zbytkové vlhkosti)

Spotřeba energie

0,7 kWh na kilogram suché hmotnosti

Systém sušení

Technologie odpadního vzduchu



NIMO VERKEN AB
SENSOR DRYER 1900