Sušící skříň Easy Dryer 1700 NOVINKA

39 600,00 Kč
S DPH

Se sušící skříní NIMO můžete sušit prostěradla, ubrusy, košile i s ramínkem, svetry, kabáty, saka, kalhoty - svrchní oblečení i s ramínkem, pracovní oblečení, sportovní oblečení, boty. Mohou sloužit jako šatna pro mokré kabáty, boty apod. pro školy, školky, chaty, chalupy, penziony, sportovní zařízení, pro pracoviště s prací ve vlhku (hasičské sbory, potápěči), zdravotní zařízení, apod.

Praktická sušička
Nimo sušička znamená moderní sušení. Zabírá pouze malou plochu, má zaoblený design, je určená pro různá prostředí - privátní bydlení, různá pracoviště, sportoviště, mateřské školy, horské chalupy a penziony. Má malé provozní náklady, moderní ventilační systém. Lze si vybrat ze dvou velikostí zařízení, dle potřeby. Nimo sušička má vestavěný vícepolohový časovač se stupnicí a termostat pro nastavení teploty sušení. Skříň se také používá pro sušení prádla bez ohřevu, pouze s ventilátorem.
Sušicí skříň Nimo umožňuje efektivní sušení s nízkou energetickou náročností. Testování prokázalo sušících skříní ETS 600/ 650 energetickou úsporu více jak 50% - oproti klasickým bubnovým sušičkám prádla. Umožňuje efektivní sušení a přizpůsobení jednotlivým druhům sušených tkanin a suší je bez poškození vlákna pomačkání. Mají malé provozní náklady na provoz a servis a nízkou cenu.
Rozměry (vxšxh): 1700 x 595 x 610 mm
Váha : 56 kg
Barva : bílá
Ochrana :IP24, CE-schváleno
Kapacita: sušící délka 16 metrů, 6 kg mokrého prádla
Hlučnost: méně než 60 db(A)
El-připojení: 230 V 10 A, topení 2 000 W, motor 38 W.
Ventilace : 180 m³ z čehož 25 % odchozí ven
Čas a spotřeba jsou určeny na základě těchto údajů : 6 kg vypraného prádla, 100% bavlna, 70% vlhkost, pračka s odstředěním 1000 ot/min.
Odvětrání je vedeno v horní části skříně, nevyžadují specielní ventilaci, k zabezpečení činnosti postačí běžná bytová ventilace.

NIMO VERKEN AB
EASY DRYER 1700

Ke stažení

Příloha

Návod na instalaci a obsluhu

Ke stažení (1.16M)